Kies uw taal

Profielnorm is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?

Voorman Las- en Constructieafdeling

Profiel

- MBO+ denk- en werkniveau
- Engels
- Leidinggevende capaciteiten
- Beschikbaar voor 2 ploegendienst maandag t/m vrijdag

Functie

Zoek je uitdaging op het snijvlak tussen metaalbewerking, automatisering en leidinggeven, dan past deze functie helemaal bij jou. Als meewerkend voorman stuur je een ploeg operators aan. Je wordt intern multifunctioneel opgeleid zodat je onze automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots kunt bedienen. Je werkt mee als ervaren operator, en tevens ben je in staat om goed overzicht te houden binnen de ploeg en een optimale productiedoorstroming te realiseren.

Werkomgeving

Profielnorm B.V. is een Zeeuwse onderneming die zich toelegt op het vervaardigen en leveren van entresol- of tussenvloeren. De robuuste en fraai vormgegeven Column® entresolvloeren stelt bedrijven in staat op voordelige wijze hun opslagcapaciteit te vermenigvuldigen. De systeemvloeren zijn voorzien van eigen kwaliteitsprofielen en toegesneden op maximale flexibiliteit; ze zijn toe te passen in magazijnen en distributiecentra, maar ook in showrooms en productiehallen.
Creatief en structureel oplossen van ruimteproblemen; dat is waar Profielnorm voor staat!

Download deze vacature

SolliciterenUw CV mag maximaal 1 MB groot zijn en moet als Word document (.doc of .docx) worden aangeleverd.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2020 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.